Активности

Квиз знања

Мислите да добро стојите са географијом и историјом, верујете да вам у општој култури нема равних, убеђени сте да знате пуно о спорту и књижевности, вешти сте са мозгалицама? Ако је тако, чекамо вас у нашем квизу знања “Безбедносна дилема”! Докажите нам да немате никаквих дилема око тачних одговара и чекају вас изванредне награде. Окупи екипу за хуманитарни квиз, забавите се, али се и уверите са каквим се предзнањем долази на наш семинар!

Журке

Једна од предности семинара јесу нова пријатељства. Учесници долазе на Златибор и због одличног провода! Познато је да је наш семинар синоним за најбољу забаву и дружење. Вечерњи изласци и дневне журке у нашој организацији, ствари су због којих се у клубовима и кафићима тражи место више. Дођите и уверите се!

Излет

Након предавања и између других активности, наши учесници имају могућност да пробуде авантуристички дух у најлепшим пределима Златибора. Активан одмор је увек добар избор! Стопића пећина, Гостиљски водопади и „Старо село“ у Сирогојну су природна богатства која смо имали прилику да видимо до сада. Сигурни смо да Златибор чува многобројне знаменитости које ћемо заједно посетити у будућности.

Караоке

Ако нисте чули безбедњаке како певају, не пропустите да нам се прикључите и учествујете, јер сваке године организујемо најбоље и најзабавније караоке! Осим у знању, надмећемо се и у ширењу позитивне енергије и песмом доводимо атмосферу до усијања. Сада већ традиционално, наши пријатељи и спонзори учесницима који скупе храброст да изађу на сцену и покажу све своје таленте обезбеђују вредне награде. Очекујемо вас!